Benvinguts a la nostra corredoria


A ATANASIO Correduría de Seguros estem especialitzats en l'assessorament i contractació de tota classe d'assegurances per a empreses i particulars.

No estem vinculats en exclusiva a cap entitat asseguradora, el que ens permet una major llibertat per determinar el millor producte, servei i import, amb l'objectiu de garantir sempre els seus interessos i agilitzar tràmits amb una atenció personalitzada.

Treballem amb les principals companyies asseguradores del mercat assegurador espanyol.

Pretenem proporcionar als nostres clients un servei integral en gerència de riscos i contractació d'assegurances adaptats a cada sector de la seva activitat empresarial, familiar o personal.

Disposem d'un equip humà amb més de 45 anys d'experiència en el sector assegurador, per assessorar-los en les seves necessitats i buscar-li la solució més idònia.

El nostre despatx aporta un valor afegit en tota la seva gestió, oferint-li un tracte i servei personalitzat, desplaçant-se per això a verificar cada risc per tal de valorar des de la nostra experiència seves necessitats, capitals a assegurar, les millors condicions de cobertures i imports.

Treballem amb una clara vocació de proximitat amb els clients mitjançant un servei personalitzat de control de riscos i tramitació dels sinistres.

Així mateix, podrà informar-se dels plans i productes que li oferim, beneficiar-se del nostre assessorament en la contractació i manteniment de les seves assegurances amb un contacte permanent amb la nostra empresa.

Contacta amb nosaltres

Sol·liciti pressupost sense compromís per les seves assegurances de salut, accidents, vida, habitatge, negoci, comunitat, etc.
Posem a la seva disposició els nostres assessors per estudiar les seves necessitats i realitzar un estudi personalitzat.